in ,

Osvědčený recept na nápoj, díky kterému budete mít ploché břicho už za 4 dny!







Chcete mít krásné ploché bříško, ale nevíte jak na to? Osvědčený a jednoduchý recept vymyslela výživová specialistka Cynthia Sassová. Její recept nazvala podle sebe „Sassy voda“.

Někteří lidé mají pocit, že přiberou i z vody. I vám se zdá, že neustále cvičíte, snažíte se, tvrdě na sobě pracujete a výsledek nevidíte? Chcete mít krásné ploché bříško, ale nevíte jak na to? Osvědčený a jednoduchý recept vymyslela výživová specialistka Cynthia Sassová.

Tajemství Sassy vody s nízkým obsahem kalorií spočívá zejména v zajištění správné funkci trávicího traktu. Pomocí této vody také revitalizuje své tělo a zejména přijímáte potřebné množství tekutin. Předpokládá se, že během dne by měl průměrný dospělý člověk vypít cca 8 sklenic vody. Aby přijímání Sassy vody mělo kýžený efekt, je třeba pít ji minimálně 4 dny.

Během těchto čtyř dnů je vhodné vysadit sladkosti a také mastné jídla. Vhodné je konzumovat ovoce a zeleninu, která má vysoký obsah vody. Díky přijímání dostatečného množství vody osvobodíte vaše tělo od nadýmání, případně zácpy a jiných problémů.

Co budete potřebovat na Sassy vodu?

  • 8 sklenic vody
  • 1 čajová lžička mletého zázvoru
  • 1 čerstvá okurka, nakrájená na plátky
  • 1 středně velký citron, také nakrájený na tenké plátky
  • 12 lístků máty

Postup:

Je opravdu jednoduchý. Vodu spolu s ostatními surovinami vložte do džbánu a nechte v noci odležet v chladničce. Ráno vodu sceďte a pijte poctivě celý den. Jak jste si mohli všimnout, suroviny přidávané do Sassy vody mají močopudný účinek, takže během dne budete asi častěji chodit na záchod. Díky tomu se vaše tělo pročistí, avšak zároveň zůstane hydratované.

Pokud se rozhodnete pro Sassy vodu, doporučujeme pít ji minimálně 4 dny. Po čtyřech dnech si změřte obvod pasu. Zaručeně budete potěšena skvělým efektem tohoto jednoduchého receptu.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Díky tomuto zázraku mi přestaly vypadávat vlasy, zlepšil se mi stav pokožky, paměti a celkově se mi posílila imunita!

Tato kombinace zlepšuje kvalitu vlasů, nehtů, pokožky a to není všechno!