in

SMUTNÝSMUTNÝ

Tragédie na lanovce v Tatrách: Vyděšený pes skočil z velké výšky







Incident v Polských Tatrách

V polských Tatrách se odehrál šokující incident, kdy nezodpovědný majitel posadil svého psa na sedačkovou lanovku, ze které vyděšené zvíře skočilo z obrovské výšky. Incident se stal v lyžařském středisku Szymoszkowa během poslední červencové soboty.

Nezodpovědný Majitel

Majitel psa cestoval v další řadě s dalšími dvěma psy, které měl přivázané na vodítku. Podle pravidel střediska je pohyb psů povolen jen za stálého dohledu člověka, psi musí být přivázaní a mít náhubek. Převážení psů na lanovce je však zakázané úplně. Přes tyto předpisy nechal majitel svého psa jet lanovkou samotného, což mělo fatální následky.

Zoufalý Skok

Pes, který byl zmatený a dezorientovaný, se rozhodl po chvíli váhání skočit z výšky čtvrtého nebo pátého patra. Video, které zachycuje zoufalé chvíle psa, obletělo sociální sítě a vyvolalo vlnu pobouření. Kopule ani bezpečnostní zábrany na lanovce nebyly správně zajištěny, což přispělo k tragédii.

Reakce Veřejnosti a Odpovědnost

Incident vyvolal silnou reakci veřejnosti, která se domáhá odpovědí od personálu lanovky. Stránka Tatromaniak, která incident zveřejnila, kritizuje nejen bezohledného majitele, ale i personál lanovky, který umožnil, aby k takové situaci došlo. Záležitost byla předána policii k vyšetřování.

Neznámý Stav Zvířete

Stav psa po pádu zatím není známý. Podle komentářů na stránce Tatromaniak však při pádu z takové výšky neměl bohužel moc šancí na přežití. Tento tragický incident poukazuje na potřebu důsledného dodržování bezpečnostních předpisů a zodpovědného chování majitelů domácích zvířat.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Je to opravdu žena? Italka jí rychle vzdala a plakala. Spor o boxerky trvá

Obalované a smažené cukety: