in

Krejčíková už má 10 výher v řadě: Dálnice k medaili!







Ve Čtvrtfinále Olympijského Turnaje

Tenisová šampionka Barbora Krejčíková (28) je na vítězné vlně a už se nachází ve čtvrtfinále olympijského turnaje. S každou výhrou se přibližuje k medailovému úspěchu.

Vítězná Šňůra Bez Ohledu na Povrch

Krejčíková si poradí s jakýmkoliv povrchem, ať už jde o trávu nebo antuku. Po sedmi vítězstvích ve Wimbledonu nyní přidala další tři v olympijské Paříži. Včera ve vyčerpávající výhni 35 °C porazila ukrajinskou hráčku Svitolinovou 7:6, 2:6, 6:4 a je mezi osmi nejlepšími.

Čtvrtfinále a Příležitost pro Semifinále

Ve čtvrtfinále ji čeká Slovenka Schmiedlová, která překvapivě vyřadila finalistku French Open i Wimbledonu Italku Paoliniovou. V případě postupu do semifinále ji mohou čekat hratelné soupeřky jako Vekičová nebo Kosťuková.

Poslední Česká Naděje v Singlu

Barbora Krejčíková je poslední českou zástupkyní v singlu na olympijských hrách, poté co včera ze soutěže mužů vypadli Tomáš Macháč a Dalibor Svrčina. Navíc pokračuje i ve čtyřhře, kde společně s Kateřinou Siniakovou postoupila do osmifinále.

Šance na Medaili

Pro Krejčíkovou je to velká šance získat olympijskou medaili. Pokud si udrží svou formu, může se brzy radovat z dalšího velkého úspěchu ve své kariéře.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


První fotky Miraie z nemocnice: Zlomená čelist a šrouby v obličeji!

95% řidičů se splete. Kdo má v této situaci přednost?