in

Vyděšený alergik (†47) Zemřel po útoku vos na Italské pláži







Tragická událost postihla ukrajinského inženýra (47), který navštívil příbuzné v jihoitalském městě Crotone. Muž zemřel poté, co ho na pláži napadly vosy, na jejichž jed byl alergický. Přestože na jeho těle nebylo nalezeno ani jedno bodnutí, zemřel na infarkt nebo zástavu srdce způsobenou strachem.

Incident na Pláži

Inženýr se vydal na krátkou dovolenou, aby navštívil své příbuzné v Crotone. Na místní pláži ho však napadly vosy, což ho vyděsilo natolik, že začal utíkat k moři. Ve vodě po chvíli zkolaboval. Navzdory rychlé reakci přivolaných záchranářů se ho nepodařilo oživit. Někteří záchranáři byli sami pobodáni vosami.

Příčina Smrti

Původně se předpokládalo, že muž zemřel na anafylaktický šok, protože byl alergický na vosí jed. Později se ukázalo, že na jeho těle nebylo ani jedno bodnutí. Podle italského serveru LaC News24 zemřel pravděpodobně na infarkt nebo zástavu srdce kvůli extrémnímu strachu.

Opatření na Pláži

Starosta Crotone nařídil uzavřít část pláže, kde došlo k tragédii. Hasiči zjistili, že likvidace vos je nečekaně obtížná, protože vosy okupují četné otvory v písku, nikoliv jen keře u pláže. Specializovaná firma se nyní snaží najít a zneškodnit všechny vosí úkryty, což je vzhledem k jejich množství velmi náročný úkol.

Varování pro Veřejnost

Tato událost slouží jako varování pro veřejnost ohledně nebezpečí, které mohou vosy představovat, zejména pro alergiky. Opatrnost je nezbytná a v případě napadení vosami je důležité co nejrychleji vyhledat bezpečné místo a v případě alergické reakce okamžitě kontaktovat zdravotnickou pomoc.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Tragický Konec Pátrání po Seniorce ze Zličína: Po Měsíci Ji Našli Mrtvou v Lese

Tragická havárie letadla: Gospelová kapela The Nelons zahynula. Před odletem sdíleli své poslední video