in

Tragický Konec Pátrání po Seniorce ze Zličína: Po Měsíci Ji Našli Mrtvou v Lese







Téměř měsíc trvalo zoufalé pátrání policistů i rodiny po 84leté seniorce ze Zličína, která trpěla stařeckou demencí a cukrovkou. Bohužel, toto pátrání mělo tragický konec, když byla žena 19. července nalezena mrtvá v lese.

Zmizení Seniorce

Poslední známé místo, kde byla seniorka viděna, bylo v neděli 23. června kolem 20:00 v jejím bydlišti na Zličíně. Následující den kolem poledne ji přišel navštívit její vnuk, ale zjistil, že babička není doma. „Žena z bytu odešla pravděpodobně nalehko, doma nechala peněženku, doklady i mobilní telefon,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský při vyhlášení pátrání. Zoufalá rodina se obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc a apelovala, aby každý, kdo má informace, ihned volal na linku 158.

Intenzivní Pátrání

Navzdory intenzivnímu pátrání, do kterého byly zapojeny policejní hlídky, dobrovolníci i vrtulník, nepřicházely dobré zprávy. Poslední stopa po seniorce byla zaznamenána v pondělí dopoledne, kdy ji svědci a kamery zachytili na Zličíně.

„Do pátrání po ženě byly zapojeny policejní hlídky, dobrovolníci i vrtulník,“ řekl Blesku v pondělí 1. července Jan Rybanský. Přes veškeré úsilí však naděje na nalezení seniorky živé postupně vyhasínaly.

Smutný Konec

V pátek 19. července byla seniorka nalezena mrtvá v lesním porostu ve Středočeském kraji. „Pátrání po seniorce v ohrožení má smutný konec. Pohřešovaná byla nalezena bez známek života v lesním porostu ve Středočeském kraji v pátek 19. července. Cizí zavinění na smrti ženy nebylo zjištěno,“ uvedl Rybanský ve středu 31. července.

Důsledky

Tato tragédie hluboce zasáhla nejen rodinu a blízké pohřešované seniorky, ale také širokou veřejnost, která se do pátrání aktivně zapojila. Případ rovněž upozornil na potřebu zvýšené péče a pozornosti vůči starším lidem trpícím demencí a dalšími zdravotními problémy, které je činí zranitelnými a náchylnými k podobným tragédiím.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Hokejový šampion David Pastrňák vybral snubní prsteny za statisíce!

Vyděšený alergik (†47) Zemřel po útoku vos na Italské pláži