in

Trapas Michaely Kuklové na Maledivách: S cizím mužem v cizím pokoji!







Herečka a malířka Michaela Kuklová (56) prožila během své luxusní dovolené na Maledivách nečekaný trapas. Po návratu ze snídaně omylem vstoupila do cizí vily a překvapila nic netušícího turistu, který odpočíval na posteli.

Kuklová, která byla na dovolené se svým synem Romanem (15), se původně domnívala, že jde o uklízeče. Své rozčílení nad tím, že si muž dopřává siestu během úklidu, dala najevo poměrně důrazně. Turista byl z její reakce zaskočený a nedokázal odpovědět.

Herečka si svůj omyl uvědomila až po chvíli, kdy zjistila, že se nachází ve špatné vile. Omluvila se muži a rychle odešla. Celou situaci popsala s humorem na sociálních sítích, kde pobavila své fanoušky.

Kromě tohoto trapného zážitku sdílela Kuklová na sociálních sítích také fotografie v plavkách, na kterých předvedla svou skvělou postavu. Její fanoušci ji zasypali komplimenty a někteří dokonce žertovali, že snad zastavila čas, protože na ní není vidět přibývající věk.

Kuklová si z celé situace nakonec udělala legraci a dokázala, že i v ráji se mohou stát trapasy. Její příběh je důkazem toho, že i celebrity jsou jen lidé a mohou se jim stát podobné věci jako komukoli jinému.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Pavel udělil první milosti: Naivní senior a matky znovu na svobodě

Hrůzný útok nožem v taneční škole v Southportu: Třetí dítě zemřelo, hrdinské učitelky zachránily desítky životů