in

Lela Vémola podstoupila akutní operaci kvůli cystám v ústech







Lela Vémola, manželka známého MMA zápasníka Karlose Vémoly, prožívá náročné období po akutní operaci, kterou podstoupila minulý týden. Důvodem zákroku byly cysty, které se jí nečekaně vytvořily na dásních.

„Na dásni se mi udělala bulka, která nemizela. Můj stomatolog mě poslal na rentgen a ten ukázal, že mám v puse několik cyst,“ svěřila se Lela před operací redakci Blesku. Následně podstoupila tříhodinový zákrok, který ji nyní omezuje v běžném životě.

Na svých sociálních sítích sdílela Lela svou zkušenost s fanoušky. Otevřeně přiznala, že má bolesti při mluvení, čištění zubů a musí dodržovat přísnou dietu tekuté stravy. Přesto se snaží zůstat pozitivní a statečně čelí nepříjemné situaci.

„Já už mám za sebou tolik bolesti, že ani nevím, jak to posoudit popravdě,“ napsala na Instagramu. „Nebudu tvrdit, že to nebolí, když mluvím nebo když si čistím zuby. Snažím se také nekousat, abych to moc nenamáhala.“

Velkou oporou v této těžké době je pro ni manžel Karlos, který se o ni stará a podporuje ji. Společně oslavili šesté výročí vztahu a Karlos Lelu překvapil obrovskou kyticí rudých růží.

Lela Vémola je známá svou otevřeností a sdílením osobních zážitků s fanoušky. Její příběh je inspirací pro mnoho lidí, kteří se potýkají se zdravotními problémy. Její odvaha a pozitivní přístup jsou důkazem, že i v těžkých chvílích je možné najít sílu a naději.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Olympijské hry: Světový festival sportu, který spojuje národy a oslavuje lidský potenciál

Kontroverzní Poslední večeře na olympijských hrách v Paříži vyvolala vlnu kritiky