in

SMUTNÝSMUTNÝ WOWWOW VTIPNÝVTIPNÝ SKVĚLÝ!SKVĚLÝ! ROZTOMILÝROZTOMILÝ UŽITEČNÝUŽITEČNÝ

Černý v Paříži sklízí ovace za olympijskou kolekci: „TIME ji zařadil mezi TOP 3!“







Pařížský Český dům se stal dějištěm nečekaného triumfu českého návrháře Jana Černého. Jeho olympijská kolekce, která ještě před pár dny vyvolávala rozporuplné reakce, nyní sklízí ovace. Sám Černý s nadšením oznámil, že prestižní americký magazín TIME ji zařadil mezi tři nejlepší na světě.

„Jsem nesmírně potěšen a poctěn,“ uvedl Černý během setkání s premiérem Petrem Fialou. „Ohlasy z odborných kruhů jsou extrémně pozitivní a já si toho nesmírně vážím.“

Černý, který je známý svým nekonvenčním přístupem k módě, se nebál ani tentokrát experimentovat. Jeho „županový“ design sice nebyl každému po chuti, ale jak se zdá, světové módní špičky si ho zamilovaly.

„Jsem připraven přijmout jakoukoli zpětnou vazbu, ať už pozitivní nebo negativní,“ dodal Černý s úsměvem. „Věřím ale, že dnešní večer, kdy má pršet, ocení naši sportovci především funkčnost materiálu, ze kterého je kolekce vyrobena.“

Premiér Fiala se během své návštěvy Českého domu netajil svým nadšením z kolekce a popřál českým sportovcům mnoho úspěchů. Atmosféra v Českém domě byla nabitá pozitivní energií a očekáváním slavnostního zahájení olympijských her.

Zdá se, že Jan Černý svým originálním přístupem opět dokázal, že česká móda má světu co nabídnout. A kdo ví, třeba se jeho „župany“ stanou hitem i mimo olympijská sportoviště.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Horoskop 26.7.2024

Hrůzná čelní srážka u Doks si vyžádala život otce, tři děti bojují o život