in

Obří radost hokejového mistra světa Jana Rutty: Narodil se mu potomek! Jak se jmenuje?







Na letošní rok Jan Rutta (33) rozhodně nezapomene. Hokejový obránce a mistr světa se stal čerstvým otcem. Spolu se svou ženou Denisou přivítali na svět syna. Šťastnou novinu oznámil na svých sociálních sítích.

„Vítej na světě, Niko. Máš tu nejúžasnější, nejsilnější a nejstatečnější maminku. Moc tě oba milujeme a jsme nadšení, jak nám budeš růst,“ napsal Jan Rutta na Instagramu, kde také prozradil jméno svého prvního potomka.

Zdroj: Instagram

Radostné události se začaly okamžitě odrážet v komentářové sekci pod příspěvkem. Mezi prvními gratulanty byl například brankář Calgary Dan Vladař, který k dítěti popřál: „Gratulace!“ Dalšími gratulanty byli brankář Sparty Jakub Kovář a Nicola Kempná, manželka sparťanského beka Michala Kempného.

Pro Ruttu se jedná o další úžasný milník v jeho osobním životě. Začátkem června se totiž se svou ženou Denisou vzali v Praze na Staroměstské radnici, jen několik dní poté, co na Staroměstském náměstí slavil titul mistra světa se svými spoluhráči a fanoušky. Nyní si může Jan Rutta užívat první dny s malým Nikem a radovat se z rodinného štěstí.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Zpěvák Milan Peroutka v slzách: Zemřela mu milovaná babička

Anička Slováčková září štěstím: Odtajnila přítele!