in

Známá trans aktivistka Lenka Králová přiznala: Krach manželství se ženou kvůli nevěře







Trans aktivistka a moderátorka Lenka Králová (41), která se narodila v mužském těle, ale před čtyřmi roky se stala ženou, přiznala, že její manželství se ženou Nelou Kozojedovou je v troskách.

Lenka Králová si Nelu vzala 8. září ve Vršovickém zámečku v Praze na legální svatbě se svědky. Přestože Králová prošla hormonální léčbou a operacemi, nemá změněné úřední pohlaví kvůli požadavku na kastraci, a proto má stále v občance mužské jméno.

Problémy v ráji

Ačkoli manželství původně vypadalo harmonicky a šťastně, situace se rychle změnila. Lenka oznámila na Instagramu, že se s Nelou rozešly a už spolu nebydlí.

„Naše manželství s Nelou v těchto dnech krachuje. Je mi to moc líto. Věci nabraly rychlý spád. Ode dneška už spolu nebydlíme,“ napsala Lenka.

Zdroj: Instagram

Zamilovaná do jiné osoby

Lenka přiznala, že se zamilovala do někoho jiného, což způsobilo rozpad jejího manželství. „Prožily jsme spolu nádherné tři roky – byly šťastné a harmonické. Bohužel jsem byla neupřímná sama k sobě. Mám za sebou dva hodně těžké měsíce – plné bolesti, slz i terapie. Uvědomila jsem si během nich v plné síle, že chovám hluboký cit k někomu jinému,“ sdělila Lenka.

Nové komplikace

Situace se stala komplikovanou, když Nela požádala Lenku, aby přerušila kontakt s osobou, do které se zamilovala. Lenka to nesla velmi těžce a uvědomila si, jak silné jsou její city k této osobě. „Postupem času ale Nela asi vycítila nějaké ohrožení a před dvěma měsíci mi řekla, že si přeje, abych s dotyčnou přerušila kontakt. Já se z toho ale úplně složila, což mě samotnou překvapilo,“ vysvětlila Lenka.

Pocity viny

Lenka vyjádřila lítost nad tím, jak svým jednáním ublížila Nele. „Je mi moc líto, co jsem Nelince tímhle způsobila. Milovala mě upřímně a hluboce. Nikdy nebylo mým záměrem jí takhle ublížit. Bude se mi po ní hodně stýskat. Byla i přes to všechno sluníčko mýho života.“

Tato situace je pro Lenku Královou velmi náročná, a i přes své chyby si uvědomuje, jak moc jí Nela chybí.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Agáta Hanychová na Bali: Opět provokuje nahotou!

Muslimský duchovní v Česku týral ženu a děti: Šikana ve vězení a smrt!