in

Tajemná kráska kolem Mareše: Ohrožení pro Moniku?







Známý moderátor Leoš Mareš (48) pravidelně sdílí na svých sociálních sítích fotografie se svou manželkou Monikou (43), dcerou Alex a syny z prvního manželství, Matějem a Jakubem. Nedávno se ale na jeho profilu objevila nová kráska, což vyvolalo řadu spekulací.

Kdo je tajemná blondýnka?

Fotografie zachycují půvabnou blondýnku s jemnými rysy, která je identifikována jako Laura, dcera populární zpěvačky Dary Rolins (50) a jejího expartnera, lídra kapely Wohnout, Matěje Homoly (50). Laura podělila své geny mezi oba rodiče a její vzhled to jen potvrzuje.

Leoš Mareš a Laura

Leoš Mareš, který nedávno oslavil své 48. narozeniny, zveřejnil snímky s Laurou, která navštívila jeden z jeho koncertů. V doprovodném textu ke snímku vzpomíná na časy, kdy byla Dara Rolins v jejím věku a vystupovala po boku Karla Gotta. „Ten čas tak strašně letí. 16. Pamatuji si tě takhle maličkou. Strejda Leoš. Mámě bylo ve Zvonkách o čtyři roky méně než tobě,“ napsal Mareš k fotce s Laurou.

Monika Marešová a reakce veřejnosti

Vzhledem k tomu, že Leoš Mareš obvykle sdílí rodinné momenty, vyvolala přítomnost Laury v jeho příspěvcích zvědavost a spekulace o možném napětí mezi ním a jeho manželkou Monikou. Monika Marešová, která se ráda sdílí snímky na sociálních sítích a často se objevuje v médiích, zatím na tuto situaci veřejně nereagovala.

Laura a její plány

Laura se zatím hudbě příliš nevěnuje, navzdory tomu, že má hudebně talentované rodiče. Podle Dary Rolins má Laura zájem o studium jazyků a má mnoho sportovních koníčků. „Vypadá to, že chce do světa studovat jazyky. Baví ji v tomto věku spousta věcí, což je správně. Netroufám si říct, co přesně bude dělat, ale podpoříme ji v čemkoliv smysluplném,“ prozradila Dara pro Super.cz.

Fotografie Laury na profilu Leoše Mareše ukazují její přirozený půvab a přátelský vztah s Marešem, což mohlo být mylně interpretováno jako něco více než jen přátelství a rodinné vazby.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Německá prokuratura obvinila tři Syřany ze znásilnění dvou českých studentek

Agáta Hanychová na Bali: Opět provokuje nahotou!