in

Leitgeb a Pártlová v drsné válce! Přátelství roztrháno na kusy!







Veřejná roztržka mezi Nikol Leitgeb a Martinou Pártlovou, bývalými členkami komediální skupiny 3v1, rozvířila vody českého showbyznysu. Pártlová nedávno vydala písničku „Sbohem, pa, šátečku“, ve které zpívá o odchodu Leitgeb ze skupiny. Leitgeb na to ostře zareagovala, obvinila Pártlovou z pokrytectví a netaktního chování, čímž odhalila hlubší problémy v jejich někdejším přátelství a profesní spolupráci.

Písně o odchodu Leitgeb ze 3v1

Martina Pártlová zveřejnila píseň „Sbohem, pa, šátečku“, v níž zpívá o Nikol Leitgeb, která před časem opustila 3v1. Podle Pártlové písnička Arichteva reagovala pláčem a Leitgeb se obávala, že se celá situace bude veřejně rozebírat.

Leitgeb kritizuje Pártlovou

Nikol Leitgeb se ostře ohradila proti Pártlové a zveřejnila svůj pohled na celou záležitost na sociálních sítích. Leitgeb uvedla, že Pártlová ji o záměru natočit klip k této písni informovala pouhé dva dny předem a žádala ji, aby se na natáčení dostavila, protože by to tam „bylo hezké“. Leitgeb však tuto žádost odmítla a označila ji za „úlet, prasárnu a podpásovku“ a „vrchol pokrytectví“, zvláště když se spolu během roku ani jednou nesetkaly na kávě. Dále Leitgeb napsala, že Pártlová se s ní „rozloučila“ a pak „v klidu šla a natočila to“ a nyní „chodí po rozhovorech a dojímá se“.

Důvody odchodu Leitgeb ze 3v1

Ve svém prohlášení Leitgeb odhalila pravé důvody svého odchodu ze 3v1. Uvedla, že jí celá situace delší dobu připadala spíše jako byznys než jako kamarádství a že v tom nedokázala dobře fungovat, protože je „hypersenzitivní“. Svou domněnku o povaze skupiny si podle jejích slov během tří čtvrtě roku potvrdila.,

Reakce Pártlové

Martina Pártlová následně v komentářích uvedla, že nic z toho, co Leitgeb napsala, nečetla. Zdá se tedy, že o Leitgebině kritickém komentáři neměla ani tušení. Dříve Pártlová s Arichtevou tvrdily, že se s Leitgeb rozešly v dobrém a zůstávají kamarádkami. Nyní však vše vypadá úplně jinak a jejich přátelství je patrně definitivně u konce.

Konec přátelství a profesní spolupráce?

Z celé situace vyplývá, že tvrzení Pártlové o tom, že se s Leitgeb rozešly v dobrém a zůstávají kamarádkami, nebylo pravdivé. Nyní to vypadá, že jejich přátelství a profesní spolupráce definitivně skončily. Veřejná slovní přestřelka mezi těmito dvěma ženami jen potvrzuje, jak křehké mohou být vztahy i mezi dlouholetými přáteli a kolegy v showbyznysu.

Zdroj: Blesk


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Nebezpečné vyhrožování na základní škole v Králově Dvoře: Žák plánoval útok

Revoluční metoda: Jak udržet bazén čistý bez chemikálií a bezpečně pro celou rodinu!