in

Drsný vyhazov Soukupa potěšil zaměstnance Barrandova







Jaromír Soukup, někdejší mediální magnát a dlouholetý vlivný hráč v televizní skupině Barrandov, nedávno přišel o veškerou svou pozici v podniku. Toto rozhodnutí bylo vítáno zaměstnanci s velkou úlevou a nadějí na pozitivní změny.

Úleva po odchodu Soukupa

Někteří zaměstnanci televize Barrandov vyjádřili velkou úlevu po odchodu Jaromíra Soukupa. „Všem nám tu spadl kámen ze srdce,“ potvrdili někteří z nich. Odchod Soukupa znamenal konec jedné éry, která byla často spojována s napětím a nejistotou mezi zaměstnanci.

Nové vedení a jeho dopady

Nové vedení, které převzalo kontrolu nad televizí, přineslo změny, které se projevily nejen ve vlastnické struktuře, ale i v personálních rozhodnutích. Soukup byl odstraněn z představenstva a nahrazen novou ředitelkou Andreou Geyer. Tento krok uklidnil atmosféru a ukončil období nejistoty, které provázelo jeho přítomnost v televizi.

Reakce zaměstnanců na změny

Zaměstnanci vyjádřili spokojenost s novým směrem, který se v televizi začal ubírat. „Teprve ve chvíli, kdy Soukupa vykopli z představenstva a jmenovali novou šéfku, jsme si oddechli,“ uvedl jeden z nejmenovaných zdrojů. Očekává se, že nové vedení přinese stabilizaci a novou energii do pracovního prostředí.

Změny v moderátorském týmu

Odchod Soukupa měl také dopady na moderátorský tým televize. Někteří moderátoři, kteří byli dříve váhaví ohledně svého angažmá, nyní začali projevovat zájem o účast v chystaných projektech. „Mnozí měli podmínku, že s ničím nepodepíší, dokud Soukup bude jakkoli figurovat na TV Barrandov,“ uvedl zdroj blízký jednáním s moderátory.

Konec éry Soukupa na Barrandově

Jaromír Soukup byl znám svou náročností a autoritativním stylem vedení. Jeho odchod z Barrandova představuje konec jedné kontroverzní éry, která byla často spojována s jeho osobním stylem a způsobem řízení. Zaměstnanci teď doufají v novou éru pod novým vedením, které přinese klid a profesionalitu do jejich pracovního prostředí.

  • Blýská se u Babiše a Moniky na lepší časy?
    Expremiér Andrej Babiš (69) a jeho manželka Monika (49), kteří letos oznámili svůj rozchod po třiceti letech manželství, se začali na veřejnosti objevovat stále častěji. Nedávno se společně zúčastnili několika významných akcí, jako je inaugurace slovenského prezidenta Petera Pellegriniho v Bratislavě, rodinná oslava narozenin jejich dcery Vivien, a také oslava na marocké ambasádě v Praze. […] Více
  • Český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková slaví zlatou medaili v mixu na olympiádě
    V Paříži se odehrála skutečná sportovní pohádka, když český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková získali zlatou medaili ve smíšené čtyřhře na olympijských hrách. V napínavém a dramatickém finále porazili čínský pár Čang Č‘-čen a Wang Sin-jü s výsledkem 6:2, 5:7, 10:8. Dramatický zápas a emotivní vítězství Finálový zápas byl napínavý až do posledního okamžiku, […] Více

Zdroj: Extra


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


„Nejsem historik, jsem zpěvák!“ prohlašuje Jan Bendig po AZ kvízu

Jak dřív vypadaly kuchyně a společný čas u jídla?