in

Opilec napadl v Praze šest lidí, vážně zranil motorkáře. Policii pomohli svědci







Dne 19. června 2024 došlo k incidentu na čerpací stanici v Argentinské ulici v Praze 7, kde 52letý muž napadl šest lidí. K nejvážnějšímu zranění došlo u motorkáře, kterého útočník poranil na krku.

Průběh události

Incident se odehrál po 15. hodině. Opilý muž napadl nožem motorkáře a způsobil mu vážné zranění. Policie ho díky svědkům a rychlému zásahu dokázala zadržet přímo na místě.

„Následně byl muž za pomoci svědka a policistů zadržen,“ uvedl Jan Rybanský, tiskový mluvčí pražské policie. Před fyzickým útokem muž verbálně napadl další čtyři osoby.

Zásah záchranářů

Na místo incidentu byly vyslány dvě posádky záchranářů, lékař a inspektor. Zraněný motorkář byl ve stabilizovaném stavu převezen do nemocnice. Další dva lidé utrpěli povrchová zranění, která nevyžadovala hospitalizaci.

„Člověka se zraněním v horní části těla ve stabilizovaném stavu převezli do nemocnice. Nebyl v ohrožení života,“ informovala tisková mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

Zadržení útočníka

Policie zadržela útočníka, který byl zjevně pod vlivem alkoholu. „Zadržený muž je z uvedené lokality, je pod vlivem alkoholu a nyní můžeme vyloučit, že by cokoliv nasvědčovalo terorismu,“ uvedli policisté na platformě X.

Podle prvních informací a záznamů z kamer útočil muž bez zjevného důvodu a jednalo se o čin jednotlivce.

Fotogalerie a video

Z incidentu jsou k dispozici fotografie a videozáznamy, které dokumentují zásah záchranných složek na místě. Na záběrech je vidět, jak záchranáři ošetřují zraněné a policie zajišťuje místo činu.

Závěr

Policie stále vyšetřuje motiv útoku a snaží se objasnit všechny okolnosti tohoto incidentu. Zadržený útočník byl převezen do vazby a bude podroben dalšímu vyšetřování.

  • Blýská se u Babiše a Moniky na lepší časy?
    Expremiér Andrej Babiš (69) a jeho manželka Monika (49), kteří letos oznámili svůj rozchod po třiceti letech manželství, se začali na veřejnosti objevovat stále častěji. Nedávno se společně zúčastnili několika významných akcí, jako je inaugurace slovenského prezidenta Petera Pellegriniho v Bratislavě, rodinná oslava narozenin jejich dcery Vivien, a také oslava na marocké ambasádě v Praze. […] Více
  • Český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková slaví zlatou medaili v mixu na olympiádě
    V Paříži se odehrála skutečná sportovní pohádka, když český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková získali zlatou medaili ve smíšené čtyřhře na olympijských hrách. V napínavém a dramatickém finále porazili čínský pár Čang Č‘-čen a Wang Sin-jü s výsledkem 6:2, 5:7, 10:8. Dramatický zápas a emotivní vítězství Finálový zápas byl napínavý až do posledního okamžiku, […] Více

Zdroj: Twitter


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Anežka Rusevová z Ulice: Zhubla 20 kilogramů a vypadá skvěle!

Babišovi po oznámení rozchodu: Spolu víc než dřív! Hrají divadlo před voliči?