in

Regina Řandová slaví druhou svatbu po 20 letech manželství! Známá drbna ze seriálu Slunečná, zažila nečekané překvapení.







Datum: 18. června 2024

Herečka Regina Řandová (56), známá jako drbna ze seriálu Slunečná, zažila nečekané překvapení. K jejich 20. výročí manželství, často nazývanému porcelánová svatba, jí její manžel připravil nádherný dárek – zopakovali si svůj svatební obřad. Řandová tuto velkou událost sdílela na sociálních sítích, kde se svěřila se svým překvapením a radostí.

Slavnostní obřad

Na obřad si Regina oblékla jemné bílé šaty s růžovým květinovým potiskem a malý závoj s čelenkou s nápisem „bride“. „Byl svatební dort, kytka a rozbíjení talíře tak jako před lety. To je tak hezký,“ tetelila se štěstím herečka. Svatební tradice byly dodrženy, a dokonce se na nebi objevila duha, která přispěla k romantické atmosféře.

Zdroj: Instagram

Čtěte také: První manželství Aleny Šeredové: Drama, láska a nevěra

Osobní život

Regina Řandová neměla v lásce vždy štěstí. Její první manželství s hercem, producentem a výtvarníkem Čestmírem Řandou mladším (†60) skončilo, když byl jejich synovi Čestmírovi (32) teprve 4 roky. Po rozvodu přerušila veškerý kontakt s exmanželem, který zemřel před 4 lety pravděpodobně na srdeční selhání. Štěstí našla až u svého současného manžela, který pracuje jako osobní strážce. Jeho totožnost však Řandová úspěšně tají.

Regina Řandová se podělila o svůj krásný zážitek na sociálních sítích, kde ji fanoušci podporovali a přáli jí mnoho štěstí. Její druhá svatba ukazuje, že pravá láska a romantika mohou přetrvat roky a přinést nová a nečekaná překvapení.

  • Blýská se u Babiše a Moniky na lepší časy?
    Expremiér Andrej Babiš (69) a jeho manželka Monika (49), kteří letos oznámili svůj rozchod po třiceti letech manželství, se začali na veřejnosti objevovat stále častěji. Nedávno se společně zúčastnili několika významných akcí, jako je inaugurace slovenského prezidenta Petera Pellegriniho v Bratislavě, rodinná oslava narozenin jejich dcery Vivien, a také oslava na marocké ambasádě v Praze. […] Více
  • Český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková slaví zlatou medaili v mixu na olympiádě
    V Paříži se odehrála skutečná sportovní pohádka, když český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková získali zlatou medaili ve smíšené čtyřhře na olympijských hrách. V napínavém a dramatickém finále porazili čínský pár Čang Č‘-čen a Wang Sin-jü s výsledkem 6:2, 5:7, 10:8. Dramatický zápas a emotivní vítězství Finálový zápas byl napínavý až do posledního okamžiku, […] Více

Zdroj: Blesk


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Nový pořad na TV Barrandov: Alice Bendová a Eva Decastelo budou moderovat „VIP zprávy“

Tragická nehoda ve Francouzských Alpách: Dva Češi zemřeli při nehodě na raftu