in

„Jsi úžasná žena,“ popřál Andrej Babiš Monice ke kulatým narozeninám







Bývalá první dáma Monika Babišová dnes slaví své 50. narozeniny. I když s manželem Andrejem Babišem, šéfem hnutí ANO, delší dobu nežijí, přesto jí Babiš veřejně popřál ke kulatinám. Tento moment byl zaznamenán na sociálních sítích, kde se k blahopřáním připojily i děti a blízcí přátelé.

Veřejné blahopřání od Andreje Babiše

Andrej Babiš, který již nějaký čas s Monikou nežije, ji ráno veřejně popřál na sociálních sítích: „Moni, přeju ti všechno nejlepší k tvým krásným jubilejním narozeninám. Ať jsi hlavně zdravá a šťastná. Jsi úžasná žena.“ I přes jejich rozchod, oznámený 19. dubna, se bývalí manželé často objevují na veřejnosti společně, naposledy například na hokejovém mistrovství světa nebo při volbách do Evropského parlamentu.

Přání od dcery a přátel

K blahopřáním se přidala i dcera Vivien (23), která na sociální síti napsala: „Všechno nejlepší mé nejúžasnější mámě. Miluju tě nejvíc.“ Také blízké kamarádky Moniky přidaly na sociální sítě své přání a fotografie. Blonďatá Slovenka Nina Šurinová Sedlaková sdílela selfie s Monikou, zatímco podnikatelka Zuzana Augustin Poláčková také přidala své přání.

Monika Babišová tak oslavila své kulaté narozeniny obklopená láskou a přáními od rodiny a přátel, i když její vztah s Andrejem Babišem již není, jaký býval.

  • Blýská se u Babiše a Moniky na lepší časy?
    Expremiér Andrej Babiš (69) a jeho manželka Monika (49), kteří letos oznámili svůj rozchod po třiceti letech manželství, se začali na veřejnosti objevovat stále častěji. Nedávno se společně zúčastnili několika významných akcí, jako je inaugurace slovenského prezidenta Petera Pellegriniho v Bratislavě, rodinná oslava narozenin jejich dcery Vivien, a také oslava na marocké ambasádě v Praze. […] Více
  • Český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková slaví zlatou medaili v mixu na olympiádě
    V Paříži se odehrála skutečná sportovní pohádka, když český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková získali zlatou medaili ve smíšené čtyřhře na olympijských hrách. V napínavém a dramatickém finále porazili čínský pár Čang Č‘-čen a Wang Sin-jü s výsledkem 6:2, 5:7, 10:8. Dramatický zápas a emotivní vítězství Finálový zápas byl napínavý až do posledního okamžiku, […] Více

Zdroj: Blesk


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Sobotní horoskop (14.06.2024). Co vás dnes čeká a nemine?

Tragédie v Klatovech: Ludmila (†58) zavraždila manžela a spáchala sebevraždu