in

Hrůzný čin v Berlíně: Batole vyhozeno z okna v kočičí přepravce







V berlínské čtvrti Altglienicke se odehrála děsivá událost. Jednadvacetiměsíční holčička byla nalezena v kočičí přepravce pod okny panelového domu, se zlomeninami obou rukou a nohou.

Zázračné přežití po pádu ze třetího patra

Kolemjdoucí objevil zraněné dítě v pondělí odpoledne a okamžitě přivolal záchrannou službu. Holčička byla převezena do nemocnice, kde lékaři zjistili vážná zranění způsobená pádem z výšky přibližně jedenácti metrů. Navzdory tomu není její život ohrožen.


Matka zadržena, podezření na zoufalý čin

V bytě, ze kterého dítě vypadlo, policie zadržela 41letou ženu české národnosti, matku holčičky. V bytě se nacházelo ještě jedno dítě, devítileté, které bylo matce odebráno.

Vyšetřování případu převzalo oddělení vražd

Případ vyšetřuje oddělení vražd, které pracuje s verzí, že matka byla v zoufalé životní situaci a dceru v afektu vyhodila z okna. Podle sousedů je žena samoživitelkou, která se stará o čtyři děti.


Soud rozhodl o umístění matky do psychiatrické léčebny

Žena byla v úterý předvedena před soud, který rozhodl o jejím umístění do psychiatrického zařízení.

  • Statečná mám na potopené jachtě u Palerma: Držela miminko nad hlavou v rozbouřeném moři
    Odvážná maminka Charlotte Golunskiová zažila na moři hrůznou situaci, která se stala noční můrou každého rodiče. V pondělí se výletní jachta Bayesian, na které cestovala se svou roční dcerou, potopila u sicilského města Palermo, pravděpodobně v důsledku tornáda. Boj o přežití Charlotte popadla svou dceru, když ji ve spánku probudila studená mořská voda, která se […] Více
  • Ukrajinský útok na Krymu: Potopení ruské ponorky a další škody
    Aktualizováno – 4. srpna 2024 ● 16:31 Ukrajinská armáda podnikla rozsáhlý útok na Ruskem okupovaný Krym, který vedl k potopení ruské ponorky třídy Kilo, Rostov na Donu. Tato ponorka, oceněná na 275 milionů liber (přibližně 8,18 miliardy Kč), byla schopna odpalovat střely Kalibr. Podle ukrajinského generálního štábu byla ponorka zasažena smrtícími raketami ATACMS, vyrobenými v […] Více

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Závěry vyšetřování střelby na Filozofické Fakultě: Osamělý vrah se mstil společnosti

Jožo Ráž ujel po srážce s cyklistou: „Neměl jsem důvod zastavovat“