in

Jožo Ráž zapletený do dopravní nehody s cyklistou







Nehoda v Bratislavě

Známý zpěvák skupiny Elán, Jožo Ráž, měl v pondělí dopoledne údajně srazit cyklistu v centru Bratislavy a z místa nehody odjet. Svědek incidentu poskytl slovenskému deníku Nový Čas šokující informace. „Řidič auta musel náraz cítit, ale nezastavil a pokračoval v jízdě,“ uvedl Jakub Tomiš, bývalý asistent poslankyně Vladimíry Marcinkové.

Svědek popisuje situaci

Jakub Tomiš, který byl přítomen nehodě, popsal situaci následovně: „Přímo přede mnou se krátce po rozsvícení zelené srazil cyklista s autem. Po této ošklivé srážce cyklista spadl na zem těsně před mým autem. Řidič auta musel náraz cítit, ale nezastavil a pokračoval v jízdě.“ Cyklista podle svědka neutrpěl vážná zranění a po chvíli se zvedl a odebral se na chodník.

Setkání na dalším semaforu

Jakub Tomiš pokračoval dále v jízdě a u dalšího semaforu se opět setkal s vozem, který srazil cyklistu. „Zastavil jsem a viděl jsem, že to je Jožo Ráž z Elánu. Odpověděl, že ve zpětném zrcátku viděl, že se cyklista postavil, takže nezastavil. Od člověka, který sám přežil vážnou dopravní nehodu, bych očekával ohleduplnější chování na silnicích,“ sdělil svědek.

Historie dopravních nehod

Jožo Ráž má sám zkušenost s vážnou dopravní nehodou. V roce 1999 málem přišel o život, když ho srazil Hans-Jörg Falk, který poté neposkytl první pomoc a utekl do Německa. Ráž tehdy prodělal pět operací, dva měsíce byl v kómatu a dva roky se učil znovu chodit. „Myslím si, že žebříček hodnot se u mě nezměnil, ani životní filozofie, akorát jsem přestal spěchat a na schůzky chodím včas,“ svěřil se zpěvák v rozhovoru pro Deník.

Očekávaná reakce

Samotný zpěvák se k incidentu zatím nevyjádřil. Očekává se, že poskytne vysvětlení k této situaci, která vzbudila pozornost médií i veřejnosti.

  • Statečná mám na potopené jachtě u Palerma: Držela miminko nad hlavou v rozbouřeném moři
    Odvážná maminka Charlotte Golunskiová zažila na moři hrůznou situaci, která se stala noční můrou každého rodiče. V pondělí se výletní jachta Bayesian, na které cestovala se svou roční dcerou, potopila u sicilského města Palermo, pravděpodobně v důsledku tornáda. Boj o přežití Charlotte popadla svou dceru, když ji ve spánku probudila studená mořská voda, která se […] Více
  • Ukrajinský útok na Krymu: Potopení ruské ponorky a další škody
    Aktualizováno – 4. srpna 2024 ● 16:31 Ukrajinská armáda podnikla rozsáhlý útok na Ruskem okupovaný Krym, který vedl k potopení ruské ponorky třídy Kilo, Rostov na Donu. Tato ponorka, oceněná na 275 milionů liber (přibližně 8,18 miliardy Kč), byla schopna odpalovat střely Kalibr. Podle ukrajinského generálního štábu byla ponorka zasažena smrtícími raketami ATACMS, vyrobenými v […] Více

Zdroj: extra.cz


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Ewa Farná překvapila novým účesem. Návrat k ofině fanoušci ocenili.

Dara Rolins: Sebeláska nebo sebestřednost?