in

Patricie Pagáčová hlásí návrat do seriálu Ulice po pěti letech







Patricie Pagáčová, známá česká herečka, nedávno překvapila své fanoušky oznámením o návratu do populárního seriálu Ulice, kde ztvární postavu Terezy Jordánové. Tento krok následuje po nedávném rozchodu s manželem Tiborem Pagáčem.

Návrat do Ulice:
Patricie se do Ulice vrací po pěti letech. Seriál Ulice, kde hrála od roku 2005 do roku 2019, byl pro herečku významnou etapou v její kariéře. „Tereza je zpět! Jak ovlivní děj?“ oznámila televize Nova na sociálních sítích, čímž vzbudila mezi diváky velká očekávání.

Nostalgie a radost z návratu:
Pagáčová svůj návrat komentovala slovy: „Pro mě je ten návrat po pěti letech především velká nostalgie, přece jen jsem v Ulici strávila 14 let… Přijde mi, jako by se nic nezměnilo, jsou tady stejní lidé, stejné tváře, je to, jako bych se vrátila domů,“ uvedla herečka pro web Super.cz.

Osobní život a rozchod s manželem:
V květnu tohoto roku Pagáčová oznámila rozchod s manželem Tiborem Pagáčem. „Moc mě to mrzí, takové věci se v životě ale bohužel stávají,“ řekla herečka. Hlavní prioritou obou rodičů je nyní jejich společná dcera Bibiana, která nedávno oslavila třetí narozeniny.

Rodinný kontext:
Bibiana se narodila v květnu 2021, dva roky po svatbě, která se konala na konci června 2019. Obřad byl netradiční a konal se v lese, což bylo pro pár symbolické a romantické místo.

Očekávání diváků:
Návrat Patricie Pagáčové do Ulice je očekávaným a vítaným krokem, který jistě potěší mnoho diváků seriálu. Její postava Terezy Jordánové byla dlouho oblíbená a její návrat slibuje zajímavé dějové zvraty a nové příběhy.

Patricie Pagáčová se tak vrací do známého prostředí, které ji přineslo mnoho profesního i osobního úspěchu. Fanoušci Ulice se mohou těšit na další kapitoly tohoto populárního seriálu s její účastí.

  • Blýská se u Babiše a Moniky na lepší časy?
    Expremiér Andrej Babiš (69) a jeho manželka Monika (49), kteří letos oznámili svůj rozchod po třiceti letech manželství, se začali na veřejnosti objevovat stále častěji. Nedávno se společně zúčastnili několika významných akcí, jako je inaugurace slovenského prezidenta Petera Pellegriniho v Bratislavě, rodinná oslava narozenin jejich dcery Vivien, a také oslava na marocké ambasádě v Praze. […] Více
  • Český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková slaví zlatou medaili v mixu na olympiádě
    V Paříži se odehrála skutečná sportovní pohádka, když český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková získali zlatou medaili ve smíšené čtyřhře na olympijských hrách. V napínavém a dramatickém finále porazili čínský pár Čang Č‘-čen a Wang Sin-jü s výsledkem 6:2, 5:7, 10:8. Dramatický zápas a emotivní vítězství Finálový zápas byl napínavý až do posledního okamžiku, […] Více

Zdroj: Extrasimo


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Úterní horoskop: 10.6.2024

Nehoda v Oregonu: Pes hrdina zachránil svého páníčka