in

Vážné zranění dcery Andrey Verešové: Sportovní kariéra Vanessy v ohrožení







Modelka Andrea Verešová (43) se podělila na sociálních sítích o znepokojivou zprávu týkající se její dcery Vanessy Volopichové (16). Vanessy, úspěšné snowboardistky, se dotklo vážné zranění, které vyústilo v operaci a nyní ohrožuje její sportovní kariéru.

Snowboardistická kariéra Vanessy Volopichové

Vanessa Volopichová se věnuje snowboardingu už od útlého věku a dosahuje v tomto sportu vynikajících výsledků. V roce 2020 se stala vítězkou zimní olympiády dětí a mládeže v Karlovarském kraji. „Budu se snažit, abych se dostala až na velkou olympiádu,“ prohlásila tehdy mladá sportovkyně z Plzně. Své ambice naplňovala i nadále, když letos přivezla stříbrnou medaili z olympijských závodů pro mladé v jihokorejském Kangwonu.

Opakovaná zranění

Jako každý sportovec, ani Vanessa není imunní vůči zraněním. V minulosti si zlomila loket a v září utrpěla zlomeninu nohy. Nedávno si přivodila další vážné zranění – zlomeninu klíční kosti. „Vaness musela na operaci. Chudinka byla velmi statečná,“ uvedla Verešová a připojila rentgenový snímek své dcery. Vanessu nyní čeká život s titanovým šroubem.

Zdroj: Instagram

Budoucnost na snowboardu

Andrea Verešová se zamýšlí nad budoucností své dcery ve sportu: „Vrátí se Vanesska i přes to všechno na snowboard? Ještě v březnu získala na zimní olympiádě v Korei 3. místo.“ Verešová svou dceru podporuje ve sportu už od jejího dětství a doufá, že léčba proběhne bez komplikací a Vanessa se brzy vrátí na stupně vítězů.

Podpora fanoušků

Zpráva o zranění Vanessy Volopichové zasáhla mnoho jejích fanoušků, kteří jí nyní drží palce pro rychlé uzdravení a návrat na sportovní scénu. Snad se mladé sportovkyni podaří překonat tuto překážku a pokračovat ve své úspěšné kariéře.

  • Statečná mám na potopené jachtě u Palerma: Držela miminko nad hlavou v rozbouřeném moři
    Odvážná maminka Charlotte Golunskiová zažila na moři hrůznou situaci, která se stala noční můrou každého rodiče. V pondělí se výletní jachta Bayesian, na které cestovala se svou roční dcerou, potopila u sicilského města Palermo, pravděpodobně v důsledku tornáda. Boj o přežití Charlotte popadla svou dceru, když ji ve spánku probudila studená mořská voda, která se […] Více
  • Ukrajinský útok na Krymu: Potopení ruské ponorky a další škody
    Aktualizováno – 4. srpna 2024 ● 16:31 Ukrajinská armáda podnikla rozsáhlý útok na Ruskem okupovaný Krym, který vedl k potopení ruské ponorky třídy Kilo, Rostov na Donu. Tato ponorka, oceněná na 275 milionů liber (přibližně 8,18 miliardy Kč), byla schopna odpalovat střely Kalibr. Podle ukrajinského generálního štábu byla ponorka zasažena smrtícími raketami ATACMS, vyrobenými v […] Více

Zdroj: Blesk


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Hromadná nehoda v Bucharově ulici u Motola!

Silné bouřky a kroupy: Sledujte předpověď a výstrahy