in

Povzbudivá zpráva o princezně Kate: Její zdravotní stav se zlepšuje!







Princezna Kate (42) se léčí s nespecifikovaným typem rakoviny, ale poslední zprávy přinášejí naději. Blízký přítel královské rodiny, který vystoupil pro americký magazín Vanity Fair, oznámil, že Kate zaznamenala výrazný obrat k lepšímu. „Velkou úlevou je, že princezna reaguje dobře na léky, které jí opravdu pomáhají,“ uvedl v souvislosti s probíhající chemoterapií.

Podpora rodiny

Přestože rodina prochází náročným obdobím, zprávy o zlepšení zdravotního stavu Kate přinášejí určitou naději. Podle přátel se korunní princ William (41) o svou manželku stará a snaží se jí co nejvíce pomoci, včetně vymýšlení programu pro jejich tři děti.

Mohlo by vás zajímat: Polsko posiluje ochranu východní hranice: Příprava na Ruskou hrozbu

Odpočinek a klidový režim

Princezna Kate má podle posledních informací prázdný kalendář až do konce roku, což jí umožňuje se plně soustředit na své zdraví. Klidový režim a odříznutí od veřejnosti jí podle všeho velmi prospívají.

Výhled do budoucna

Tato povzbudivá zpráva přináší úlevu nejen rodině, ale i všem fanouškům královské rodiny, kteří s napětím sledují průběh léčby princezny Kate. Naděje na úplné uzdravení a návrat k běžnému životu je nyní o něco blíže.

Zdroj: Instagram
  • Blýská se u Babiše a Moniky na lepší časy?
    Expremiér Andrej Babiš (69) a jeho manželka Monika (49), kteří letos oznámili svůj rozchod po třiceti letech manželství, se začali na veřejnosti objevovat stále častěji. Nedávno se společně zúčastnili několika významných akcí, jako je inaugurace slovenského prezidenta Petera Pellegriniho v Bratislavě, rodinná oslava narozenin jejich dcery Vivien, a také oslava na marocké ambasádě v Praze. […] Více
  • Český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková slaví zlatou medaili v mixu na olympiádě
    V Paříži se odehrála skutečná sportovní pohádka, když český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková získali zlatou medaili ve smíšené čtyřhře na olympijských hrách. V napínavém a dramatickém finále porazili čínský pár Čang Č‘-čen a Wang Sin-jü s výsledkem 6:2, 5:7, 10:8. Dramatický zápas a emotivní vítězství Finálový zápas byl napínavý až do posledního okamžiku, […] Více

Zdroj: Blesk


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Náhlá smrt zpěváka Vlasty Zahrádky (†59): Nestihl ani plánovaný koncert

Smrt Hany Kučerové (†77): Exkluzivní manažerka slavných herců jako je Jiří Langmajer a Marika Procházková