in

„Jsem tu zavřený mezi čtyřmi stěnami a je to hrozné,“ Jiří Krampol by se již rád vrátil domů.







Herec Jiří Krampol (85) se zotavuje po nepříjemných pádech, které vedly k hospitalizaci a následné rehabilitaci. Ačkoli je vděčný za péči lékařů a jejich snahu udržet ho v kondici přiměřené jeho věku, dlouhý pobyt v nemocnici pro něj představuje značnou psychickou zátěž.

Návrat k pohybu

Jiří Krampol se po rehabilitacích znovu naučil chodit a s kolenem, které ho předtím trápilo, nyní nemá žádné problémy. Přesto musí kvůli možným komplikacím s sebou nosit berle. „Chodím dobře už dva měsíce a je to v pořádku. Měl jsem předtím problémy s kolenem, teď nebolí. Budu muset ale už pořád s sebou nosit berle, kdyby to koleno zase povolilo, abych sebou někde nešvihl,“ sdělil herec pro eXtra.cz.

Boj s nudou

Největší problém představuje pro Krampola nekonečná nuda. „Prostě jsem se musel zapřít, protože je tu neskutečná nuda. Přečetl jsem už devět knížek. Den je tu hrozně dlouhý, ale chápu, že to tak musí být,“ řekl. Ačkoli je spokojený s péčí lékařů a kvalitou jídla, chybí mu společnost a hlavně příroda. „Snažili se mě vyléčit, kam až to šlo, abych byl takzvaně stabilizovaný. A na to, co mi všechno je, se cítím relativně dobře,“ dodal.

Přestěhování do pečovatelského domu

Krampol se připravuje na stěhování do pečovatelského domu. Přesný termín však ještě nezná. „Pátého června je nějaká porada, ale kdy a jak se to povede, to vůbec netuším. Snad to bude v průběhu června,“ uvedl herec. Během čekání si plánuje vybrat pár kousků oblečení, které si vezme s sebou, zatímco o zbytek a nábytek se postará jeho syn Martin.

Jiří Krampol se těší na novou životní etapu, i když je zatím nucen strávit dny mezi čtyřmi stěnami nemocnice, kde se snaží překonat nudu a zůstat v dobré kondici.

  • Blýská se u Babiše a Moniky na lepší časy?
    Expremiér Andrej Babiš (69) a jeho manželka Monika (49), kteří letos oznámili svůj rozchod po třiceti letech manželství, se začali na veřejnosti objevovat stále častěji. Nedávno se společně zúčastnili několika významných akcí, jako je inaugurace slovenského prezidenta Petera Pellegriniho v Bratislavě, rodinná oslava narozenin jejich dcery Vivien, a také oslava na marocké ambasádě v Praze. […] Více
  • Český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková slaví zlatou medaili v mixu na olympiádě
    V Paříži se odehrála skutečná sportovní pohádka, když český pár Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková získali zlatou medaili ve smíšené čtyřhře na olympijských hrách. V napínavém a dramatickém finále porazili čínský pár Čang Č‘-čen a Wang Sin-jü s výsledkem 6:2, 5:7, 10:8. Dramatický zápas a emotivní vítězství Finálový zápas byl napínavý až do posledního okamžiku, […] Více

Zdroj: eXtra.cz


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Káže vodu, pije víno? Hanychová lituje hokejisty, že nemají klid, pak se s nimi sama fotí

Pikantní díl Výměny manželek: Pořádkumilovná Sarah versus swingers party