in

Švédové neunesli hokejovou porážku od Čechů: Obviňují rozhodčí







Český hokejový tým si v semifinálovém zápase proti Švédsku vedl mimořádně dobře, když se jim podařilo vstřelit sedm gólů a porazit tak Tre Kronor. Navzdory tomu, že Češi předvedli vynikající výkon, švédská média tvrdí, že za jejich prohru mohou především rozhodčí.

Češi zničili Švédy: „Díky a dobrou noc, Tre Kronor“

Web Svenska Fans napsal: „Trocha smůly smíšená s rozmazaným viděním a neuvěřitelnou efektivitou České republiky znamenala, že Tre Kronor nakonec podlehli 7:3.“ Autor článku, nazvaného „Švédsko v semifinále deklasováno Českou republikou“, dále konstatuje: „Když Češi zvyšují na 4:2, jako by švédskému týmu došel vzduch.“

Kritika rozhodčích

Sportbladet se ve svém článku domnívá, že švédskému týmu ublížili rozhodčí, kteří podle nich pomáhali českému týmu. „Švédsko bylo oloupeno o přesilovku,“ stěžují si v dalším článku, kde připomínají i nepřiznané fauly na švédské hráče. I Expressen zmiňuje rozhodčí, konkrétně protesty švédského týmu proti gólu Ondřeje Kaše, který byl uznán navzdory odrazu puku od rozhodčího. Přitom pravidla jasně stanovují, že rozhodčí je součástí hry, a tak šlo o regulérní branku.

Hokejový expert Svt.se reagoval hystericky

Hokejový expert Svt.se rovněž obviňoval rozhodčí z nespravedlivého řízení zápasu. Všechny tyto reakce působí, jako by rozhodčí mohli za sedm inkasovaných a pouhé tři vstřelené góly Švédska.

Někteří švédští hokejisté uznali porážku bez výmluv

Nicméně ne všichni ve Švédsku hledají viníka mezi rozhodčími. Někteří švédští hokejisté uznali, že pro jejich neúspěch neexistují žádné výmluvy, a že si porážku zasloužili.

Český tým si zaslouží uznání za vynikající výkon a zasloužené vítězství. I přes kritiku ze strany švédských médií zůstává jasné, že na ledě byli Češi lepší a zasloužili si postup do finále.

  • Statečná mám na potopené jachtě u Palerma: Držela miminko nad hlavou v rozbouřeném moři
    Odvážná maminka Charlotte Golunskiová zažila na moři hrůznou situaci, která se stala noční můrou každého rodiče. V pondělí se výletní jachta Bayesian, na které cestovala se svou roční dcerou, potopila u sicilského města Palermo, pravděpodobně v důsledku tornáda. Boj o přežití Charlotte popadla svou dceru, když ji ve spánku probudila studená mořská voda, která se […] Více
  • Ukrajinský útok na Krymu: Potopení ruské ponorky a další škody
    Aktualizováno – 4. srpna 2024 ● 16:31 Ukrajinská armáda podnikla rozsáhlý útok na Ruskem okupovaný Krym, který vedl k potopení ruské ponorky třídy Kilo, Rostov na Donu. Tato ponorka, oceněná na 275 milionů liber (přibližně 8,18 miliardy Kč), byla schopna odpalovat střely Kalibr. Podle ukrajinského generálního štábu byla ponorka zasažena smrtícími raketami ATACMS, vyrobenými v […] Více

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Zničená kariéra Báry Štěpánové: Role v Básnících jí dodnes ubližuje

Céline Dion s odhodláním a slzami v očích: „Nepřestanu bojovat, ať už musím běhat, chodit nebo plazit se“ (Video)