in

Trendy barvy sandálů – to jsou barvy, které budou trendy v roce 2024!







Zdroj: CCC

Léto 2024 přináší nové módní trendy, které se promítnou i do obuvnictví. Sandály jsou neodmyslitelnou součástí letního šatníku, a proto je dobré vědět, jaké barvy budou letos nejvíce trendy. V roce 2024 uvidíme širokou škálu barevných odstínů, které se budou pohybovat od jemných pastelových tónů až po výrazné neonové barvy. Inspirace je tu!

Proč jsou letos dobrým řešením pastelové a neonové sandály?

Pastelové barvy se opět vracejí na scénu a v létě 2024 budou hrát hlavní roli. Sandály v jemných pastelových tónech, jako je mátová zelená, levandulová, pudrově růžová nebo světle žlutá, budou velmi oblíbené. Tyto barvy dodávají outfitu svěžest a lehkost, což je ideální pro teplé letní dny. Pastelové sandály kombinujte s lehkými a vzdušnými kousky oblečení, jako jsou šaty nebo sukně. Skvěle se hodí také k bílým kalhotám nebo k šortkám, které pastelové barvy krásně zvýrazní. Pastelové sandály pro ženy můžete sehnat i u oblíbeného prodejce CCC.

Neonové odstíny budou v roce 2024 výrazným trendem. Sandály v zářivých barvách, jako je neonově růžová, žlutá, oranžová nebo zelená, přidají vašemu vzhledu energii a dynamiku. Tyto barvy jsou ideální pro ty, kteří chtějí být vidět a nebojí se experimentovat. Neonové sandály mohou být středem vašeho outfitu, proto je zkombinujte s jednoduššími a neutrálními kousky, aby boty opravdu vynikly. Skvěle se hodí k bílým nebo černým šatům či džínům.


Čím vyniknou v letních outfitech černé a metalické sandály?

Oblíbené dámské černé sandály jsou univerzální obuv, která snadno zapadne do formálních i do méně formálních outfitů. Snadno ji sladíte s pestrobarevnými oděvy a doplňky nebo s oblečením se vzory a s motivy. Černé sandály vkusně zapadnou také do tzv. kapsulových šatníků. Nakupovat je lze i na e-shopu CCC.

Metalické barvy jako zlatá, stříbrná, bronzová budou stále populární. Sandály v těchto barvách dodají vašemu vzhledu luxusní a sofistikovaný nádech. Jsou ideální volbou pro večerní akce a na speciální příležitosti, kdy chcete zazářit. Metalické sandály se dobře kombinují s elegantními šaty a sukněmi, ale mohou být také skvělým doplňkem k džínům a k stylovému topu. Dodají vašemu outfitu vždy elegantní nádech.

Z jakého důvodu letos volit sandály v zemitých tónech?

Zemité barvy jako hnědá, béžová a červená přinesou do letních outfitů přírodní a uvolněný nádech. Tyto barvy jsou velmi univerzální a snadno se kombinují s většinou barev v šatníku. Sandály v zemitých tónech jsou skvělé pro boho styl. Kombinujte je s přírodními materiály, jako je len, bavlna nebo džínovina. Skvěle se hodí také k etnickým vzorům a doplňkům. Červená a oranžová jsou barvy plné energie a vášně. Sandály v těchto odstínech jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí svému outfitu dodat výrazný akcent. Tyto barvy jsou ideální pro letní festivaly a venkovní akce. Stylové červené sandály se dobře kombinují s neutrálními barvami, jako je bílá, černá nebo béžová. Můžete je také sladit s květinovými nebo s geometrickými vzory. I červené sandály a jiné kousky v zemitých odstínech najdete v obchodech CCC. Jistě si tu vyberete kousek podle svého gusta i vy!

Zdroj: CCC

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Lukáš Vaculík: Tajná svatba a nový začátek, vzal si svou vlivnou přítelkyni Terezu Kršákovou!

Oprava Barrandovského mostu se prodlouží kvůli nečekaným problémům