in

Proč Jana Postlerová nebyla na pohřbu dcery? Tiché rozpory trvaly až do konce!







Život nás často postaví před nečekané zvraty a bolestné ztráty, které jsou nesmírně těžké zvládnout. Příběh Jany Postlerové a její dcery Simony je tragickým příkladem této kruté reality. Jako matka, která přežila své dítě, musela Jana čelit jedné z nejtěžších životních výzev – vyrovnat se se smrtí své milované dcery. Namísto účasti na Simonině pohřbu se Jana rozhodla zůstat doma. Tato událost pro ni zůstala příliš bolestivou noční můrou, kterou nedokázala přijmout.

Napjatý vztah

Vztah mezi Janou a Simonou Postlerovými nebyl nikdy jednoduchý. Po dlouhá léta spolu téměř nemluvily a jejich pouto bylo vážně narušeno. I přes tuto komplikovanou situaci se Jana odmítla zúčastnit Simonina pohřbu, protože to pro ni bylo příliš bolestivé. „Já to prostě nejsem schopna přijmout. Pochopte! Nejde to. Je to pro mě stále děsivá noční můra. Ta tvrdá realita pro mě pořád neexistuje,“ svěřila se zarmoucená matka.

Zdravotní komplikace Jany Postlerové

Kromě emocionálního traumatu se Jana potýkala i s fyzickými problémy. Před rokem prodělala mozkovou mrtvici, která jí způsobila vážné zdravotní potíže. „Až teď přišli na to, že to bylo od krční páteře. Udělám sotva pár kroků,“ popsala svůj zdravotní stav. Tato omezení jí znemožnila účast na pohřbu, přestože se s dcerou neviděla roky.

Mohlo by vás zajímat: S osudem se rve jako lvice: Kristýnka (13) bojuje s těžkým handicapem a silnými bolestmi.

Nepřítomnost na pohřbu

Přestože Jana Postlerová neměla v posledních letech s dcerou Simonou blízký vztah, její absence na pohřbu mnohé překvapila. Ani to, že její jméno nebylo na parte, nebylo důvodem pro její nepřítomnost. „To, že mě vnoučata nenapsala na parte, mi vůbec nevadilo. To je jejich věc a je mi to opravdu jedno,“ vysvětlila. Hlavním důvodem byla neschopnost přijmout realitu a vyrovnat se s ní.

Příčiny rozepře mezi matkou a dcerou

Jana Postlerová odmítá detailněji rozebírat, co přesně stálo za rozkolem mezi ní a Simonou. Je zřejmé, že jejich vztah procházel těžkým obdobím, ale Jana se rozhodla o tom veřejně nehovořit. „A co se mezi námi s dcerou stalo, nebo ne, to si s dovolením opravdu nechám jen pro sebe,“ uzavřela toto citlivé téma.

Vztahy s vnuky

Napjatý vztah mezi Janou a Simonou ovlivnil i Janin kontakt s vnoučaty – Damiánem (30) a Magdalénou (32). Ani s nimi se Jana v posledních letech nestýkala. „Nestýkám se s nimi,“ potvrdila stroze. Celá rodina prochází náročným obdobím, které zasáhlo všechny její členy.

Zdroj: ProSvět


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Šokující pravda o seriálu Iveta: Chyby, lži a špatný casting odhaleny!

Horoskop: Co 17.5.2024 přináší vašemu znamení zvěrokruhu