in

SMUTNÝSMUTNÝ ROZTOMILÝROZTOMILÝ WOWWOW UŽITEČNÝUŽITEČNÝ SKVĚLÝ!SKVĚLÝ! VTIPNÝVTIPNÝ

Poslední rozloučení s Ondřejem Křivkou: Životní tragédie moderátorky Petry Svobody







Moderátorka Petra Svoboda (41) nedávno čelila nepředstavitelné ztrátě, když přišla o svého milovaného manžela Ondřeje Křivku (†38) v tragické nehodě. Teď se rozhodla sdílet termín posledního rozloučení s ním.

Termín posledního rozloučení

Poslední rozloučení s Ondřejem Křivkou, který tragicky zahynul 12. května, se uskuteční v úterý 21. května ve 12 hodin ve Velké obřadní síni Krematoria Strašnice. Na partě, kterým se rozloučení věnuje, stojí výrazné slova: „Odešla láska našeho života.“ Kromě Petry Svobody a jejích dětí Edouška a Ráchel se mezi pozůstalými nacházejí také sourozenci zesnulého a oba jeho rodiče.

Čtěte také: S osudem se rve jako lvice: Kristýnka (13) bojuje s těžkým handicapem a silnými bolestmi

Tragická nehoda

Ondřej Křivka zemřel při nehodě v obci Dírná – Nová Ves, když jel na kole a narazil do něj nepozorný řidič, který mu nedal přednost. Záchranáři ihned zahájili resuscitační péči, avšak jejich snaha byla marná. Lékař nakonec musel konstatovat smrt.

Šok a smutek

Pro moderátorku Novy a celou rodinu byla tato událost obrovským šokem, který vystřídal pocit bezmoci a hluboký smutek. Petra Svoboda vzkázala veřejnosti, aby respektovala soukromí ní a jejích dětí v této těžké chvíli.

Tento nečekaný a tragický zásah osudu zanechal nevýslovnou bolest a smutek nejen v srdcích rodiny a přátel, ale i ve srdcích fanoušků a kolegů moderátorky Petry Svobody.

  • Statečná mám na potopené jachtě u Palerma: Držela miminko nad hlavou v rozbouřeném moři
    Odvážná maminka Charlotte Golunskiová zažila na moři hrůznou situaci, která se stala noční můrou každého rodiče. V pondělí se výletní jachta Bayesian, na které cestovala se svou roční dcerou, potopila u sicilského města Palermo, pravděpodobně v důsledku tornáda. Boj o přežití Charlotte popadla svou dceru, když ji ve spánku probudila studená mořská voda, která se […] Více

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Prezidentka Čaputová se vyjádřila k atentátu na premiéra Fica (VIDEO)

Pellegrini navštívil Fica v nemocnici: Jsou před ním kritické hodiny! Smrti unikl o vlásek