in

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup uzavřeli dohodu o střídavé péči nad dcerou Rozárkou







Spor před soudem

V dlouhodobém sporu o péči nad dcerou Rozárkou se influencerka Agáta Hanychová a její bývalý partner Jaromír Soukup setkali před soudem. Rozhodnutí o střídavé péči bylo rychlé – Agáta, kvůli naléhavé situaci s jejím synem Kryšpínem, opustila soudní síň před vyhlášením verdiktu, zatímco Jaromír čekal na konečné rozhodnutí.

Zdroj: Instagram Agáty Hanychové

Soudní rozhodnutí

Soud rozhodl o střídavé péči nad Rozárkou. Dívka bude pobývat u otce každý lichý týden v roce od středy 9:30 do pátku 9:30 a každý sudý týden od pátku 9:30 do pondělí 19:00. V letních prázdninách a o Vánocích platí specifická pravidla.

Finanční povinnosti

Ohledně finančních aspektů dohoda stanovila, že otec bude platit 25 tisíc korun měsíčně. Z této částky 10 tisíc připadne matce, zbytek bude uložen na účet Rozárky.

Mohlo by vás zajímat: Atentát na Roberta Fica: Slovensko v šoku (VIDEO)

Zákaz zveřejňování na sociálních sítích

Soud stanovil zákaz zveřejňování jakýchkoli materiálů týkajících se Rozárky na sociálních sítích, což zahrnuje fotografie, audio i audiovizuální záznamy. Tato opatření mají chránit soukromí a bezpečí dítěte.

Možnost cestování

Agáta a Jaromír se shodli na možnosti cestování s Rozárkou mimo území České republiky na dobu nepřesahující 15 dnů.

Soudní dohoda ukončila dlouhotrvající spor mezi Hanychovou a Soukupem ohledně péče o Rozárku, přinášející jasné pravidla a řešení pro budoucnost dítěte.

Zdroj: Extra


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Atentát na Roberta Fica: Slovensko v šoku

Český baletní mistr Vlastimil Harapes odešel ve věku 77 let