in

Dvojnice princezny Kate: Byla v televizi a za den si přijde na 25 000 korun







V nedávné době se kolem princezny Kate objevilo několik konspiračních teorií, včetně jedné, že na některých akcích za ni vystupovala její dvojnice. Tato tvrzení však nikdy nebyla potvrzena. Nicméně existuje žena, která se Kate velmi podobá a zdá se, že si tím vydělává slušné peníze. Podle deníku Diario AS by měla být tato dvojnice dokonce bývalou účastnicí show X Factor.

Gabriela Munro Douglas, jak se tato žena jmenuje, účtuje podle všeho za svou práci jako dvojnice Kate zhruba 1100 dolarů denně (což je přes 25 tisíc korun). Má za sebou nejen reklamní kampaně, ale také se objevila v reality show X Factor. Nicméně neexistují důkazy o tom, že by Buckinghamský palác někdy s touto dámou uzavřel smlouvu na zastupování princezny Kate.

Server BBC uvádí, že neexistují přímé důkazy, které by naznačovaly, že by na některých akcích za princeznu Kate skutečně vystupovala její dvojnice. Všechny tyto informace jsou tedy pravděpodobně dalším příkladem falešných zpráv, které se šíří na sociálních sítích.

Munro Douglas začala pracovat jako dvojnice princezny Kate v roce 2011 a od té doby je poptávka po jejích službách stále větší. Aktivně se prezentuje i na sociálních sítích pod jménem Kate lookalike (dvojnice Kate).

Zdroj: Extra


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Krach Jaromíra Soukupa: Již nemá moc nad svou společností

Jan Saudek: Fotograf a bohém který zplodil až 20 dětí a je znám poměrem s vlastní dcerou