in

SMUTNÝSMUTNÝ WOWWOW UŽITEČNÝUŽITEČNÝ

Jak odstranit žvýkačku z vlasů bez bolesti a námahy? Zde je nejjednodušší návod!







Nikdo z nás určitě neuvítá žvýkačku na podrážce obuvi nebo na oblečení, ale není nic horšího, než mít žvýkačku zamotanou ve vlasech. Nechce se vám hned popadnout nůžky a šmikat si vlasy nebo se ji pokoušíte po kouskách odstranit, ale její zbytky prostě nechtějí odejít. Naštěstí existuje mnoho způsobů jak se ji účinně a bez námahy zbavit.

1.Jablečný ocet

Jablečný ocet není vhodný jen pro vaše zdraví, ale i pro domácnost. Jablečným octem je možné vyčistit žvýkačku jak z oděvů, tak z koberců. Pokud to chcete udělat, musíte ocet zahřát, namočit do něj starý zubní kartáček a rychle žvýkačku vyčistit z tkaniny.


2.Arašídové máslo

Pomocí arašídového másla můžete žvýkačku z vlasů odstranit velmi snadno. Vetřete do vlasů několik polévkových lžic arašídového másla a počkejte 8-10 minut. Ve složení arašídového másla se nachází uhlík a vodík, které pomáhají vlasy zvlhčovat.

3.Olivový olej

Žvýkačku můžete z vlasů a oblečení odstranit také pomocí olivového oleje. Olej naneste na žvýkačku, počkejte několik minut a odstraňte ji pomocí ostrého předmětu.K odstranění mastných skvrn použijte odstraňovač skvrn nebo prací mýdlo.


4.Vazelína

K odstranění žvýkačky z vlasů je třeba vazelínou potřít vlasy kolem lepkavé žvýkačky, jakož i hřeben, kterým chcete žvýkačku vyčesat. Po několika minutách máte po problému!

 


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Osobní strážce Kevin Costner po letech prozradil dlouholeté tajemství princezny Diany, o kterém svět nevěděl!

Neobvyklý kvas z čekanky, který máte hotový raz dva a má extrémně přínosné účinky!