in

SMUTNÝSMUTNÝ

Osobní strážce Kevin Costner po letech prozradil dlouholeté tajemství princezny Diany, o kterém svět nevěděl!







Stále je v našich srdcích, legendární princezna Diana zemřela 31. srpnem 1997 při autonehodě. Tato zpráva otřásla celým světem, který za ni řádně truchlil. Na matku prince Williama a Harryho vzpomínají lidé s jistou dávkou neklidu.

Šokující odhalení

Není to tak dávno co americký herec Kevin Costner, proslulý z filmu „Osobní strážce“ kde hrál hlavní roli po boku Whitney Houston, uvedl tajnou informaci.

V rozhovoru pro magazín uvedl, že princezna Diana si měla zahrát v pokračování legendárního filmu.


Proč?

Lady Diana byla velkou fanynkou tohoto filmu. Jeho soundtrack byl brzy populární po celým světě. Skandální Sarah Fergusonová, další nevěsta královny Alžběty, matka princezny Beatrice a Eugénie, přispěla k dialogu mezi Kevinem Costnerem a princeznou Dianou.

„Sarah byla mimořádně důležitá, protože právě ona byla tou osobou, která navázala komunikaci mezi mnou a princeznou Dianou. „A co se týče mě? Já jsem také jen princezna. „Bylo vidět, že se tohoto názoru drží,“ řekl Costner v rozhovoru.

Jak to mělo probíhat?

Jak si herec vzpomíná, v telefonickém rozhovoru byla Lady Diana milá a neuměla skrýt vzrušení z její práce při natáčení. Princezna se velmi obávala toho, že ve filmu mohou být nějaké pikantní či dokonce intimní scény a ona je stále pod kontrolou královské rodiny. Takové věci by mohly vyvolat další skandály.

„Pamatuji si, že při našem telefonickém rozhovoru byla neuvěřitelně milá, a když ztišila svůj hlas, zahanbeně se mě zeptala:“ Budeme mít líbající scénu? „Byla viditelně nervózní, protože každý její krok byl kontrolován. A řekl jsem: „Ano, bude. Ale bude to jen jedna epizoda a můžeme to udělat dobře, „řekl Kevin Costner.

Podle námětu filmu měl Costner charakter chránit princeznu Dianu před nepříjemnými paparazzi a pak měla mezi nimi vzplanout láska.


Diana a její osobní strážce

Zajímavé je, že „královnu srdcí“ si spojovali s jejím osobním strážcem Barrym Mannakeeom. V těch letech se manželství Diany a Charlese začalo pomalu hroutit a Barry byl pro ni někdo, komu se mohla jít kdykoliv vyplakat na rameno.

Když se o románku Lady Diany a její ochranky dozvěděli v královské rodině, byl okamžitě přesunut na jiný objekt. O rok později Mannakee zemřel při autonehodě, která se spojuje s mnoha otazníky.

Reakce okolí

„Charles mi řekl:“ Byl zabit při autonehodě. Byl to největší šok v mém životě. Věděl, že je to vražda, ale nebyly k tomu žádné důkazy. Když jsem viděla, jak ležel přede mnou v ruinách, byla jsem z toho úplně zdrcená.

Následně po tom jsem s ním měla poměrně hodně snů a vypadal v nich velmi nešťastně. Zjistila jsem, kde je pohřben a přinesla jsem mu květiny na hrob. Podobné sny se už více neopakovaly. Je to zvláštní, že? Samozřejmě, neměla jsem si hrát s ohněm, ale udělala jsem to. A spálila jsem se, „vzpomínala Diana se slzami v očích.

Je smutné, že Lady Di dostala scénář k pokračování filmu jen den před svou vlastní smrtí .


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Poradíme vám jak vybrat v obchodě opravdu zralý meloun a už nikdy si nekoupíte zkažený!

Jak odstranit žvýkačku z vlasů bez bolesti a námahy? Zde je nejjednodušší návod!