in ,

Pokud se ve vašem vztahu nacházejí tyto znaky, tak jste našli svou osudovou lásku!







Setkávání s novými lidmi může být zábavné, ale i tak každý z nás chce najít tu jednu osobu, se kterou stráví zbytek života. Bohužel, takovou osobu je občas těžké najít. I ve stabilním vztahu můžete pochybovat o svém partnerovi, zda je právě on vaše osudová láska. 

Přinášíme vám 7 znaků, které vás přesvědčí, že jste takového člověka našli:

1. Cítíte se s ním uvolněně:

Je váš vyvolený, jestliže se při něm cítíte sami sebou, nemusíte předstírat, že jste někdo jiní a ani se na něj nesnažíte zapůsobit, protože to jde samo od sebe. Dokonce před ním nemusíte ani skrývat vaše chyby, protože víte, že můžete ukázat vaše pravé já. Co je však nejdůležitější, taková osoba vás bude milovat se všemi vašimi chybami.


2. Přítomnost této osoby vás uklidňuje:

Každý z nás má na začátku vztahu motýlky v břiše, což je pro lásku velmi charakteristické. Avšak to nebudeme pociťovat celý čas a to, co skutečně v životě potřebujeme je osoba, která nás vždy uklidní a se kterou se cítíme bezpečně. Jakmile se setkáte s člověkem, který ví, jak se vyrovnat se všemi vašimi obtížemi, kdo ví, jak se vyrovnat s vaší náladou, vězte, že je to ten pravý.

3. Má vás na prvním místě:

Pokud jste s někým, kdo vás má na prvním místě, držte se této osoby. Dnes je tuto vlastnost velmi těžké najít, ačkoli je to něco, co by mělo být v každém vztahu. Váš partner by neměl být egoista a měl by klást vaše potřeby nad své vlastní, ale pouze v tom případě, pokud děláte totéž i vy.


4. Navzájem se respektujete:

Respekt, stejně jako láska, je důležitý základ pro jakýkoli vztah. Žádná láska dlouho nevydrží bez respektu. Váš partner to bude vědět a ocení vše, co děláte pro vztah.

5. Navzájem se podporujete:

Život je složitý sám od sebe, takže je důležité, abyste s někým mohli sdílet vaše problémy. Když najdete osobu, která se zabývá vašimi problémy, nenechte ji odejít. Tato osoba vás podporuje a věří ve vás. Je snadné najít někoho, kdo při vás bude stát, když je všechno v pořádku, ale je těžké najít někoho, kdo při prvním problému neuteče.


6. Mluvíte se o vážných tématech:

Komunikace je základem zdravých dlouhodobých vztahů. Pokud partnerovi nerozumíte, vztah nebude dlouho fungovat. Když se setkáte s tou pravou osobou, každý váš rozhovor bude mít smysl. Tato osoba vás opravdu poslouchá, rozumí vašim emocím, i když jejich nevyjadřujete. Nestydí se diskutovat o žádných tématech a vy se jí nebojíte svěřit všechny sny a obavy. Pokud jste mezi sebou upřímní a otevřeně komunikujete, vyřešíte jakýkoliv problém.

7. Máte produktivní hádky:

Všechny páry se hádají. Nemyslete si, že je něco špatného na tom, pokud se někdy kvůli něčemu pohádáte. Důležité je, jak často se to stane a kvůli čemu. Pokud vymyslíte kompromis, najdete řešení, tak pak máte zdravý vztah.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Rozchod: Silná žena neprosí, odejde, když cítí, že již není vítána!

Jaké banány koupit, aby byly skutečně zralé? Tento obrázek vám velmi poradí!