in

Skvělé řešení na bydlení. Přenosný dům, který je postaven za 6 hodin a jeho cena se pohybuje od 890 000 korun!







Bydlet ve svém vlastním domě je nyní náročnější , než by se mohlo na první pohled zdát. Ceny domů stále stoupají a mladé rodiny se nechtějí zadlužit na polovinu života. Otázky typu kde bydlet, v čem bydlet a za kolik, jsou velmi blízké více z nás. Tento problém si uvědomoval i ital Renato Vidal , který se rozhodl na trh přispět svým skvělým řešením.

Je jím dům, který můžeme kamkoli přemístit a jeho cena je nesrovnatelně nižší, než cena klasických domů. Dům pod značkou MADI můžete mít už
od 890 000 korun , což je částka, za kterou si nekoupíte ani jen jednopokojový byt.

Lidé bývají často vůči alternativním způsobem bydlení nedůvěřivý a tak je to i při italských domech MADI Tyto domy nemají betonové základy , avšak splňují potřebné standardy a na jejich výrobu jsou použity kvalitní materiály , jejichž životnost je srovnatelná s životností klasických domů . Velkou výhodou je to, že ho dokážou postavit tři lidé v průběhu šesti hodin!

Každý jeden dům je dodáván se schody, kuchyňskými přípojkami, s koupelnou a toaletou a technickou místností. Tyto domy jsou vyráběny v různých rozměrech a je jen na vás, jaký si vyberete. Kromě toho je možné objednat si i ekologičtější verzi , která zahrnuje solární panely a vlastní čističku na vodu.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Dřevěný domek na kolečkách s pouze 60 metry čtverečních. Jakmile jsem ho uviděla zevnitř, ihned jsem se do něj zamilovala!

Hobití domy nebo nový organický styl bydlení pro lidi. Dokázali byste si představit takto bydlet?