in

2028: Rok prvního kontaktu s mimozemšťany? Brazilský věštec Athos Salomé odhaluje svou nejnovější předpověď







Svět se možná blíží k historickému milníku. Brazilský věštec Athos Salomé, který si získal reputaci svými přesnými předpověďmi, jako byla smrt královny Alžběty II., akvizice Twitteru Elonem Muskem a vítězství Španělska na evropském fotbalovém šampionátu, nyní přichází s odvážným tvrzením: lidstvo naváže první kontakt s mimozemskou civilizací v roce 2028.

Salomé své tvrzení opírá o nedávný vědecký objev, který otřásl dosavadními představami o vzniku a podmínkách života. Na mořském dně byly objeveny organismy schopné produkovat kyslík i v naprosté tmě, což naznačuje, že život může existovat i na planetách, které jsme dříve považovali za nehostinné.

Tento objev, který vědci nazývají „temný kyslík“, otevírá nové možnosti pro hledání života ve vesmíru a zároveň zpochybňuje naše dosavadní představy o tom, jak život vzniká a jaké podmínky jsou pro něj nezbytné. Podle Salomého by tento objev mohl vést k přehodnocení našeho pohledu na svět a naše místo ve vesmíru.

Věštec dále tvrdí, že mimozemské bytosti již mohou být mezi námi, aniž bychom si toho byli vědomi. Jeho předpověď vyvolala vlnu zájmu a spekulací o tom, jak by první kontakt s mimozemšťany mohl vypadat.

Někteří vědci, jako například astrofyzik Jessie Christiansen z Kalifornského technologického institutu, se domnívají, že první kontakt by mohl proběhnout prostřednictvím zachycení signálu z jiné planety. Jiní zase spekulují o možnosti přímého setkání s mimozemskou civilizací.

Ať už první kontakt proběhne jakkoli, rok 2028 by mohl být přelomovým okamžikem v historii lidstva. Pokud se Salomého předpověď naplní, bude to znamenat, že nejsme ve vesmíru sami a že naše planeta je součástí mnohem většího a komplexnějšího systému.

Je však důležité si uvědomit, že Salomého předpověď je pouze jednou z mnoha možností. Věda zatím nemá jednoznačnou odpověď na otázku, zda existuje mimozemský život a kdy s ním navážeme kontakt. Nicméně objev „temného kyslíku“ nám dává naději, že bychom se odpovědi na tuto otázku mohli brzy dozvědět.


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Načítání...

0

Napsáno od Expertka

Redakce magazínu Expertka


Dara Rolins rozpálí léto: Odvážné plavky odhalily více, než chtěla

Petr Kramný po 10 letech promluvil o smrti Moniky a Klárky: Emotivní rozhovor a pokus o slzy